Д-р Налетоски
 

Ние се грижиме за Вашето милениче

 
 
 
 
 
 
 

Ние се грижиме за Вашето милениче

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Ветеринарната амбуланта Др. Налетоски е основана во 2000 година и е меѓу првите приватни специјализирани амбуланти за мали и големи животни.

Во нашата амбуланта се извршуваат сите услуги од областа на здраствената заштита на животните како и едукација за негата, чувањето, исхраната и лечењето на Вашите миленици. Благодарејќи на професионалниот, топлиот и искрен однос на вработените кон проблемите со кои секојдневно се среќаваат почнувајки од темелниот преглед, рамномерно издвоеното време за секој пациент, извршување на сите потребни дијагностички анализи и примена на најдобрите решенија во лечењето на Вашиот миленик, со константни вложувања во модернизација на опремата и со стручно надоградување со посета на конгреси, симпозиуми и семинари во земјава и надвор од нашите граници, НИЕ постоиме толку години.

Нашата зацртана цел продолжува понатака.
Ви благодариме за укажаната доверба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Клинички прегледи и терапија

 
 
 
 
 
 
 
 

Вакцинации, дехелминтизации

 
 
 
 
 
 
 
 

Клиничко-биохемиски анализи

 
 
 
 
 
 
 
 

Хируршки интервенции

 
Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 

Отолошки и офталмолошки заболувања

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стоматологија

 
Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 

Репродуктивни пореметувања и вештачко осеменување

 
 
 
 
 
 
 
 

Паразитолошки испитувања и дерматолошки заболувања

 
 
 
 
 
 
 
 

Продавница

 
Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 

Бесплатни ветеринарни совети

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Д-р Налетоски блог

 

Научете нешто ново секој ден

 
Последни написи
Проблеми со варењето кај мачките од проголтаните влакнаМачките поголемиот дел од денот освен што го минуваат во спиење, тие се негуваат, чистат лижејки ги своите влакна и на тој начин тие ги внесувааат во својот дигестивен систем.Влакната не можат да се сварат во желудникот и цревата, туку преку ...
Прочитај повеќе...
1. ОБЕЗБЕДЕТЕ СИГУРНО МЕСТО ЗА ВАШАТА МАЧКАМачките тешко ги поднесуваат промените во својата околина, особено за време на празниците кога има гласна музика, многу нови непознати луѓе во нивниот дом, светилки на сите страни и поради тоа бараат начин да избегаат на отворено и мирно место.  Затоа ...
Прочитај повеќе...
1. ПАЗЕТЕ СО ШТО ЌЕ ГО ХРАНИТЕ ВАШЕТО КУЧЕ И СТАВЕТЕ ЈА КАНТАТА ЗА ОТПАДОЦИ НА СИГУРНО МЕСТОМесото, масната храна, отпадоците, коските и чоколадата на масата и во кантите се потенцијална опасност за дигестивни проблеми и труења што може да му ги направите на вашето милениче затоа бидете ...
Прочитај повеќе...